Mølje

Hei dere.

Nå kom jeg akkurat hjem fra mølje ute på "landet". En gang i året (altså 3 dag jul) møtes alle fra nærmeste slekt. Eller det er søskenbarn, onkler, tanter, besteforeldre, barna til søsken barna og de som er såkalte "faste kjærester" (de som  har barn i familien). I år tror jeg at vi kom fram til at vi var nærme 80 stk. Det ble litt fult men det var jo noen "nyfødte barn" der og de tok ikke noe plass kan man si. Vel det pleier jo alltid å bli fult men det må man leve med. Men i alt så var kvelden veldig korselig.

Jeg fikk ikke tatt noen bilder (typisk meg). Skulle egentlig hatt med cameraet mitt men så kom jeg på at jeg hadde mistet laderen så da kom jeg jo ikke noe vei. Det var jo tomt for strøm. Da må man gjøre litt rishørst (eller hvordan man skrive det) på hvor jeg kan kjøpe ny lader. Eller jeg kan jo ønske meg det til jul men jeg regner med at de fleste har kjøpt gaver.

Resten av dagen skal jeg bare slappe av siden jeg ikke trenger å stå opp tidlig i morra. Skal vel snart legge meg uansett.

Natta søtinger<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lea

Lea

13, Spydeberg

Hei! Jeg heter Lea og er 13 år. Her på bloggen min kan dere lese om mote, innkjøpene mine, hverdagen min og masse annet. Takk for at du stakk innom bloggen min. Håper du vil komme tilbake. LOVE For kontakt/sponsing: leam.blogg@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits