Lazy day

Hei.

I dag har jeg bare sittet å sett på julefilmer. Tror jeg har sett fire eller fem. Men en av dem var bare bortkastet tid. Den handlet om en alv som datt av nisse sleden og da måtte han hjelpe en lite jente med å finne faren sin. Jeg skjønte egentlig ikke hva meningen med filmen var.

Men nå kom jeg hjem fra en runde med pakkeleveringer. Tenk at det er julaften i morra. Vi skal feire hjemme dette året men tante og barna hennes skal komme til oss og mormor og morfar. Vi pynta juletreet i går og det er der  vi skal ha alle gavene.

Men vi må huske at jula ikke handler om seg selv. Jula handler om å gi, du trenger ikke å bruke mye penger på at noen skal få en fin jul. Frelsesarmeen har jule gryter som står nesten overalt og en liten penge kan sette et smil på et lite barn.

 

Nå ligger jeg bare i sofaen på rommet mitt og "surfer" litt på nettet. Jeg har egentlig ikke giddet å kle meg opp i ordentlige klær eller sminket meg som jeg pleier. Men hver bryr seg egentlig.

Håper dere koser dere i julestria. <3  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lea

Lea

13, Spydeberg

Hei! Jeg heter Lea og er 13 år. Her på bloggen min kan dere lese om mote, innkjøpene mine, hverdagen min og masse annet. Takk for at du stakk innom bloggen min. Håper du vil komme tilbake. LOVE For kontakt/sponsing: leam.blogg@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits