Nattskole

Heisann.

Nå sitter jeg å pakker til nattskole. Men vi skal jo ikke sove så jeg vet ikke helt hva jeg skal pakke. Man kan selvfølgelig velge om man il sove eller døgne.

Vi får også lov til å bade i svømmehallen og være på skolekjøkkenet å bake (tror det var snakk om det). Men det må være noe skolerelatert så vi må se på en slags film(vi vet ikke hvilken) og etter det så velger vi helt selv om vi vil se de andre filmene som elevene har valgt ut. Det blir min først nattskole, men jeg har hørt at det pleier å være veldig moro. Jeg komme hvertfall til å storkose meg. Sist vi var på overnatting, var det noen som sov under åpen himmel men jeg ville ikke bli syk så jeg lå inne. Det var en del som kom inn iløpet av natta da. Det var kjempekoselig. Og best av alt er at vi kan dra hjem på morningen, når vi våkner og har rydda. Det verste på barneskolen var når vi overnatta på skolen og da var vi oppe til klokka var rundt 4:30. Men vi ble vekka kl.7 og da var det ikke mange glade fjes å se. Vi kunne liksom ikke sove til vi våkna. NEI. Det var noen som skulle ha gym i første time og vi måtte skynte oss ut derfra. Og vi fikk ikke lov til å gå hjem eller gå inn i friminuttene så da var det mange som var iskalde og lo på terrassen i halvsøvne. Men vi hadde en fin natt. 

Men siden vi skal møte på skole 45min etter at jeg er ferdig på dans så reker jeg bare å bli kjørt hjem og dusje før jeg må fyke av gårde. Så derfor kan jeg ikke love at det kommer noe innlegg i morra eller dagen etter den. Jeg ligger sikkert på sofaen å sover hele dagen.

Nå MÅ jeg finne ut hva jeg skal pakke.

<3

Har du vært på nattskole før?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lea

Lea

13, Spydeberg

Hei! Jeg heter Lea og er 13 år. Her på bloggen min kan dere lese om mote, innkjøpene mine, hverdagen min og masse annet. Takk for at du stakk innom bloggen min. Håper du vil komme tilbake. LOVE For kontakt/sponsing: leam.blogg@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits