IDK

Hei.

I det forrige innlegget mitt så skreiv jeg at jeg skulle på nattskole. Men de skjedde noe, noe som får meg til å bli litt forvirra. Men samtidig så smiler jeg.

Kanskje jeg virker litt hemmelighetsfull ut.

 

Men nok snakk om det.

Jeg døgna.  Da vi kom til skolen så viste jeg ikke hvor jeg skulle gå for det var ingen som hadde kommet. Eller det var to gutter men det viste ikke jeg da, jeg ble stengt ut fordi alle dørene var låst. Så ble jeg sleppet inn og kvelden startet. Vi gjorde rommene klare også hoppet vi i bassenget. Men det som var så teit var at noe dreiv å kastet baller på oss og jeg fikk en i ansiktet.

Vi spiste middag kl21 og etter det så vi på en film som ingen følte med på. Jeg skjønte ingenting  av filmen og jeg var ikke den eneste. Når filmen var ferdig løp alle ut av allrommet og hentet badetøyet. Klokka var rundt to (1:30-2:30). Det var et romantisk bad. Men det samme skjedde, venninna mi ble truffet med en ball på skulderen og henne ble helt rød. Men vi bestemte oss for å fortsett å være der. Vi skulle være sist opp (vi ble nesten sist opp av bassenget). Så hadde vi en liten konkurranse , den som klarte å stå på høyre foten lengst fikk en ekstra bolle. Jeg fikk vondt i foten eter 5 minutter. Men det lengste var 45 minutter. De klarte nesten ikke å gå etter det.

Så var det mange som gikk å la seg. Men jeg var fortsatt oppe. Vi så på de nye episodene av bloggerne på speilrommet men etter en time så gikk jeg til gutta. De hadde det mer morsommere enn oss. Jeg hang med dem resten av kvelden og det var veldig koselig. Kl 7 på morgen så gikk vi (meg og noen gutter, hehe) ut å spilte fotball i mørket.

Alt i alt så var det en veldig vellykket nattskole.

Når vi skulle samles i hjertet hadde 9 og 10 klasse kommet til skolen og noe hadde akkurat våkna. Men jeg kunne likegodt løpe rundt for jeg var veldig hypper og jeg spiste nesten ikke noe godteri.

Men når jeg kom hjem sovna jeg på sofaen i fire timer. Med tv-en på rett foran meg.

Vel nå i dag klarer jeg nesten ikke å gå. Tror jeg bare er støl etter to timer dansing og to timer svømming altså på 10 timer.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lea

Lea

13, Spydeberg

Hei! Jeg heter Lea og er 13 år. Her på bloggen min kan dere lese om mote, innkjøpene mine, hverdagen min og masse annet. Takk for at du stakk innom bloggen min. Håper du vil komme tilbake. LOVE For kontakt/sponsing: leam.blogg@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits